We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Promo '08

by Akelei

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Middag 06:13
2.
Pijnschrift 08:11
Onrust heerst in mijn hoofd Pijn verteert heel mijn geest Binnen schuilt diep verdriet Niemand weet, niemand ziet Dus ik schrijf en vertel En ik laat dit eruit Nog een zin, nog een woord Niemand leest, niemand hoort Een verzameling van woorden, emotie door een pen, gevoelens die mijn rust vermoorden tot ik de pijn erken Zo mijn bloed vloeit als inkt Zo schrijft pijn uit zichzelf Letter hier, komma daar Ooit is ook dit werk klaar
3.
't Is de zin die ik verloor Waar leef ik nu nog voor Voor mijzelf, anders niets Weinig stemt mij nog tevree Zonder liefde valt niks mee Meest van al mis ik iets Iets dat mij de warmte geeft Wat ik eerder heb beleefd, Leeft in mij, sterkt mijn wil Maar het leven is gedaan Al mijn naasten heengegaan Gaandeweg werd mijn hart Iets te kil, iets te stil Doch bij elke grijze haar, Bij de rust die ik ervaar Vaar ik wel, mijn manier Als ik nu mijn ogen sluit Vliegt mijn geest er tussenuit Uit de droom, weg van hier, Naar de jaren van weleer Ik herinner mij alweer Weer iets meer, en erken Elke lach en elke traan Elke fout die is begaan Gaandeweg leert mijn hart Wie ik was... wie ik ben
4.
Het leven met haar was zijn geluk, de zon een stille getuige van hun liefde. Niks kon echter haar ziekte voorkomen. Het leven geeft en het leven neemt. Op een herfstbegrafenis scheen geen zon die een verloren man troosten kon. Eenzaam zit hij in zijn stoel. Alleen de klok verbreekt de stilte. In zijn hoofd is alles kalm. Niets lijkt nog langer van belang te zijn. Uren staart hij uit het raam. Bomen zijn kaal en ook de lucht is grauw. In het donker slaapt hij daar. Nacht voedt de geest en geeft ons nieuwe kracht. In een droom ziet hij haar weer naast zich staan. Zij lacht en neemt zijn hand in die van haar. Hij huilt en weet dat dit het laatste afscheid is Van haar die hij met heel zijn leven lief had. 's Ochtends wekt de zon hem zacht. Het licht onthult een schone najaarsdag. Roerloos zit hij in die stoel. Alles lijkt anders dan de dag ervoor. Tranen vullen zijn ogen. Buiten ontwaakt een nieuwe wereld. In zijn hart een nieuw besef. Leven gaat door met elke nieuwe dag.

about

First Akelei demo. 4 Songs, 39 minutes of atmospheric doom. Home-made recordings. Used for promotion/getting the name out there. 200 Copies made for sending out to labels, zines and selling at gigs. Sold out.

credits

released April 2, 2008

All music by Akelei, recorded and mixed by Pascal & Misha in Breda & Utrecht, February - March 2008
Poem 'Middag' written by P.N. van Eyck (1887-1954)
Female voice on 'Weduwnaar': Aline
Artwork by Yara Jumelet

akelei.org
info@akelei.org

license

tags

about

Akelei Delft, Netherlands

Our music is heavy, atmospheric and emotional. It might be just the thing for you.

contact / help

Contact Akelei

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

Akelei recommends:

If you like Akelei, you may also like: